Trabzonspor U19 finalde Boran Başkan'ın açıklamaları
Trabzonspor U19 finalde Boran Başkan'ın açıklamaları
Trabzonspor U19 Takımı UEFA Gençlik Liginde Avusturya temsilcisi Salzburg’u 2 - 1 yenerek Uefa Gençler Liginde finale yükseldi.
Trabzonspor U19 Takımı UEFA Gençlik Liginde Avusturya temsilcisi Salzburg’u 2 - 1 yenerek finale yükseldi.
Karşılaşmanın ardından konuşan Boran Başkan,
"Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın hocalarımızın taraftarlarımızın herkesin ayağına sağlık. Bize inandılar desteklediler. Her yerde taraftarlarımız oluyordu. Onlara teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Bu galibiyeti şehrimize ve ülkemize armağan ediyoruz. Bize inanmaya güvenmeye devam etsinler. O kupa, şehrimize gelcek inşallah.
Finalde Barcelona’yı istiyoruz. İki bordo mavi hangi bordo - mavinin daha büyük olduğunu göstermek istiyoruz. İnşallah kupayı kazanıp, şehrimize ve ülkemize armağan ederiz.
Onlar bu ülkenin en büyük taraftarları. Yine göstermeye devam ediyorlar. Onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizi her yerde destekliyorlar. Kaldırımda bile destekleyeceklerini biliyorum. Onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.