Sudan'da hastaneye saldırı: 70 ölü

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2025 - 10:07, Güncelleme: 26.01.2025 - 10:07
 

Sudan'da hastaneye saldırı: 70 ölü

Sudan'da hastaneye saldırı: 70 ölü
SUDAN, (DHA) - SUDAN’ın Faşir şehrinde bir hastaneye düzenlenen dron saldırısında 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.Darfur Bölgesi Başkanı Mini Arko Minawi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hızlı Destek Kuvvetleri’nin (HDK), Kuzey Darfur eyaletinin merkezi Faşir'deki Suudi Hastanesi’nin acil bölümünü dron ile hedef aldığını bildirdi. Minawi, saldırıda acildeki tüm hastaların, aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu 70 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.
Sudan'da hastaneye saldırı: 70 ölü

SUDAN, (DHA) - SUDAN’ın Faşir şehrinde bir hastaneye düzenlenen dron saldırısında 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Darfur Bölgesi Başkanı Mini Arko Minawi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hızlı Destek Kuvvetleri’nin (HDK), Kuzey Darfur eyaletinin merkezi Faşir'deki Suudi Hastanesi’nin acil bölümünü dron ile hedef aldığını bildirdi. Minawi, saldırıda acildeki tüm hastaların, aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu 70 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.