Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2025 - 21:40, Güncelleme: 20.02.2025 - 21:40
 

Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi

Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi
Recep BAĞDAT/ MALATYA, (DHA)- MALATYA'da eğitim- öğretime, buzlanma beklentisi nedeniyle 1 gün ara verildi. Kentte dün etkili olan kar yağışı sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre don ve aşırı buzlanma beklentisi ile eğitim- öğretime 1 bir gün ara verildi. Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak 21 Şubat 2025 Cuma günü ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personellerimiz de idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verdi. (DHA)  
Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi

Recep BAĞDAT/ MALATYA, (DHA)- MALATYA'da eğitim- öğretime, buzlanma beklentisi nedeniyle 1 gün ara verildi.

Kentte dün etkili olan kar yağışı sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre don ve aşırı buzlanma beklentisi ile eğitim- öğretime 1 bir gün ara verildi. Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak 21 Şubat 2025 Cuma günü ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personellerimiz de idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verdi. (DHA)

 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.