DEM Parti Iğdır İl Başkanı Akkuş gözaltına alındı

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.02.2025 - 20:19, Güncelleme: 18.02.2025 - 20:19
 

DEM Parti Iğdır İl Başkanı Akkuş gözaltına alındı

DEM Parti Iğdır İl Başkanı Akkuş gözaltına alındı
Özkan AYDIN/ IĞDIR, (DHA)- İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında DEM Parti il Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı.Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü'nce koordineli olarak yürütülen çalışma sonucunda DEM Parti İl Başkanı Alya Akkuş, ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan evinde gözaltına alındı. Akkuş’un evinde yapılan aramalarda, dijital materyallere el konuldu. İl Başkanı Alya Akkuş, işlemlerin devamı için Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere hava yolu ile İstanbul’a gönderildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
DEM Parti Iğdır İl Başkanı Akkuş gözaltına alındı

Özkan AYDIN/ IĞDIR, (DHA)- İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında DEM Parti il Başkanı Alya Akkuş gözaltına alındı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü'nce koordineli olarak yürütülen çalışma sonucunda DEM Parti İl Başkanı Alya Akkuş, ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan evinde gözaltına alındı. Akkuş’un evinde yapılan aramalarda, dijital materyallere el konuldu.

İl Başkanı Alya Akkuş, işlemlerin devamı için Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere hava yolu ile İstanbul’a gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.