DEM Parti heyetinden, AK Parti grubuna ziyaret

Politika (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.03.2025 - 16:33, Güncelleme: 17.03.2025 - 16:40
 

DEM Parti heyetinden, AK Parti grubuna ziyaret

DEM Parti heyetinden, AK Parti grubuna ziyaret
Aliekber METE-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- DEM Parti heyeti, İmralı'dan yapılan çağrının ardından siyasi parti ziyaretleri kapsamında TBMM'de AK Parti grubunu ziyaret etti. DEM Parti heyetinde eş genel başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile Meclis Başkanvekili İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yer aldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığındaki AK Parti heyetinde ise Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile Grup Başkanvekili Özlem Zengin yer aldı. AK Parti heyeti, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü. 'ÇOK SAMİMİ BİR SOHBET YAPTIK' AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Çok samimi, dostane bir sohbet yaptık. Son gelişmeler üzerine değerlendirmelerimizi ilettik. Değerli eş genel başkanlara, Sırrı Bey ve Gülistan Hanım'a çok teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda daha detaylı değerlendirmeler olacaktır. Biz Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımız için ayrılıyoruz. Değerlendirmelerimizi sonradan yapacağız" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
DEM Parti heyetinden, AK Parti grubuna ziyaret

Aliekber METE-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- DEM Parti heyeti, İmralı'dan yapılan çağrının ardından siyasi parti ziyaretleri kapsamında TBMM'de AK Parti grubunu ziyaret etti.

DEM Parti heyetinde eş genel başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile Meclis Başkanvekili İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yer aldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığındaki AK Parti heyetinde ise Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile Grup Başkanvekili Özlem Zengin yer aldı. AK Parti heyeti, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü.

'ÇOK SAMİMİ BİR SOHBET YAPTIK'

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Çok samimi, dostane bir sohbet yaptık. Son gelişmeler üzerine değerlendirmelerimizi ilettik. Değerli eş genel başkanlara, Sırrı Bey ve Gülistan Hanım'a çok teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda daha detaylı değerlendirmeler olacaktır. Biz Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımız için ayrılıyoruz. Değerlendirmelerimizi sonradan yapacağız" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.