Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi! İşte tüm detaylar

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.03.2025 - 13:17, Güncelleme: 26.03.2025 - 14:29
 

Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi! İşte tüm detaylar

Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi / Ek fotoğraf
Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi(GÜNCELLEME)   Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisinde yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle acil servis ile 200 yataklı B Blok boşaltıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisinde, henüz bilinmeyen nedenle saat 11.45 sıralarında yangın çıktı. Yetişkin ve Çocuk Acil servislerinde hızla büyüyen yangın nedeniyle hastaneyi duman kapladı. Önce acil servis ardından 200 yataklı B Blok'taki hastalar tahliye edildi. Ameliyathaneler, organ nakli servisinde yatan hastalar, plastik cerrahi, beyin cerrahi servislerinin bulunduğu B Blok tamamen boşaltıldı. İhbar üzerine hastaneye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın söndürülürken, bina içine yayılan yoğun dumanın tahliyesi için çalışmalar sürdüğü bildirildi.   İTFAİYE MERDİVENİYLE TAHLİYE EDİLDİLER Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde çıkan yangın sonrası B Blok'un üst katlarında duman nedeniyle mahsur kalan hastalar, itfaiye araçlarının merdiveniyle indirildi. Dumandan etkilenen çalışanlar ve hastalara, ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldı. Yoğun bakım servisinden çıkarılan hastalar ise yakınlardaki hastanelere sevk edildi. AFAD ve UMKE ekipleri, tahliye çalışmalarına destek verdi. (DHA)   DUMAN TAHLİYESİ İÇİN CAMLAR KIRILDI Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde çıkan yangın sırasında B Blok’ta 4 ameliyatın devam ettiği, yangın alarmının devreye girmesiyle ameliyatların sonlandırılıp, hastaların A Blok’taki ameliyathanelere götürüldüğü kaydedildi. Diğer yandan, yangın sırasında duman tahliyesi için Acil Servis ile B Blok’taki bazı camların itfaiye ekipleri tarafından kırıldığı öğrenildi. Yine Acil Servis bölümündeki bir duvarın iş makinesiyle yıkılarak, duman tahliyesinin sağlandığı belirtildi. Dumandan etkilenen personel ve hastalara ise hastanenin kantin bahçesinde müdahale edildi. (DHA)    
Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi / Ek fotoğraf

Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi(GÜNCELLEME)

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisinde yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle acil servis ile 200 yataklı B Blok boşaltıldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisinde, henüz bilinmeyen nedenle saat 11.45 sıralarında yangın çıktı. Yetişkin ve Çocuk Acil servislerinde hızla büyüyen yangın nedeniyle hastaneyi duman kapladı. Önce acil servis ardından 200 yataklı B Blok'taki hastalar tahliye edildi. Ameliyathaneler, organ nakli servisinde yatan hastalar, plastik cerrahi, beyin cerrahi servislerinin bulunduğu B Blok tamamen boşaltıldı. İhbar üzerine hastaneye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın söndürülürken, bina içine yayılan yoğun dumanın tahliyesi için çalışmalar sürdüğü bildirildi.

 

İTFAİYE MERDİVENİYLE TAHLİYE EDİLDİLER

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde çıkan yangın sonrası B Blok'un üst katlarında duman nedeniyle mahsur kalan hastalar, itfaiye araçlarının merdiveniyle indirildi. Dumandan etkilenen çalışanlar ve hastalara, ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldı. Yoğun bakım servisinden çıkarılan hastalar ise yakınlardaki hastanelere sevk edildi. AFAD ve UMKE ekipleri, tahliye çalışmalarına destek verdi. (DHA)

 

DUMAN TAHLİYESİ İÇİN CAMLAR KIRILDI

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde çıkan yangın sırasında B Blok’ta 4 ameliyatın devam ettiği, yangın alarmının devreye girmesiyle ameliyatların sonlandırılıp, hastaların A Blok’taki ameliyathanelere götürüldüğü kaydedildi. Diğer yandan, yangın sırasında duman tahliyesi için Acil Servis ile B Blok’taki bazı camların itfaiye ekipleri tarafından kırıldığı öğrenildi. Yine Acil Servis bölümündeki bir duvarın iş makinesiyle yıkılarak, duman tahliyesinin sağlandığı belirtildi. Dumandan etkilenen personel ve hastalara ise hastanenin kantin bahçesinde müdahale edildi. (DHA)

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.