Trabzonspor'un 2024-2025 sezonu forma lansmanı yapıldı

Trabzonspor'un 2024-2025 sezonu forma lansmanı yapıldı
 

Trabzonspor’umuzun yeni sezonda giyeceği #İnatçıFormalar dün Papara Park’ta düzenlenen özel tanıtım organizasyonunda taraftarlarımızla buluştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Papara CEO’su Emre Kenci’nin katılımıyla Papara Park’ta gerçekleştirilen basın toplantısında, Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği ve Papara logosunu göğsünde taşıyacağı dört farklı forma tanıtıldı.

Forma tanıtım videosunun gösteriminin ardından görüşlerini açıklayan Başkan Ertuğrul Doğan,

“Burası öyle bir şehir ki, Trabzonlu olup da Trabzonspor’u desteklemeyen bir tek kişi dahi bulamazsınız. Dünyanın neresine giderseniz gidin, böyle bir şehir, böyle bir kulüp kültürü, böyle aidiyet, böyle bir taraftar bulamazsınız. Burası İstanbul değil, burası Londra, New York değil. Burası Trabzon. Burada herkes Trabzonsporlu. Elbette sadece Trabzon ile bu kadim şehirle kalmıyoruz. Her yerde Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular da var. Onlar da tarihi yeniden yazan, İstanbul saltanatını defalarca yıkan bu şehrin takımına aşıklar. Sadece Türkiye’nin değil, Dünyanın dört bir yayılmış en büyük şehir takımı olan Trabzonspor’la gurur duyuyoruz” dedi.

Ertuğrul Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu yüzden bugün ve bundan sonra her gün, bu gücü hissedin. Yeni forma lansmanımızda sizlere söylemek istediğim en önemli, en övünülecek gerçek bu. Elimizdeki en büyük güç de bu. Yeni forma ana göğüs sponsorumuz artık Papara. Papara CEO’su Emre Kenci’ye ve tüm Papara ailesine Trabzonspor ailesi adına teşekkür ediyorum. Kendileri tarihin en büyük stadyum sponsorluğunda Trabzonspor’u tercih ettiler. Bu sezon ‘İnatçı Formalar’ sloganıyla sahne alacak formalarımız bugünden itibaren satışa çıktı. Yarın arife; ertesi gün bayram. Taraftarlarımızdan ricamdır. Yeni formalarımızdan satın alarak bayramlaşmaya öyle gitsinler. Böylelikle iki bayramı bir arada yaşayalım. Yeni formalarımız ve yeni göğüs ana sponsorumuz hepimize hayırlı olsun.”


Ertuğrul Doğan, konuşmasının son bölümünde, Papara Kurucusu Ahmet Faruk Karslı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Papara ailesi bize çok destek verdi. Yaptığımız anlaşma, Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasıydı. İki tarafı çok fayda sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.


Papara CEO’su Emre Kenci, Trabzonspor ile ilişkilerinin 2018’de küçük bir anlaşma ile başlayıp şimdi dev bir duruma geldiğini ifade ederek, “2024-25 sezon dahil 5 sezon Trabzonspor formalarının göğsünde yer alacağız. Bu anlaşmanın, markamız için çok doğru olduğunu düşünüyoruz. Ertuğrul Başkanımın ortaya koyduğu vizyonu ve takımın başarısının artarak devam edeceğine inancımız tam. Trabzonspor, Papara'nın ilk spor sponsorluğu olması sebebiyle kalbimizde özel bir yere sahip. Yeni sezonda Papara’yı Trabzonspor formalarının kalbinde görmek bizim için gurur verici. Papara imkansız nedir bilmeyen, engelleri ortadan kaldıran bir şirket. Papara’nın cesaretinin Trabzonspor’un inatçı ruhuyla bütünleştiğine inanıyor, yeni sezonda takıma başarılar diliyorum” dedi.

Spor yatırımlarının Papara’nın lider konumuna yakışır şekilde genişlediğini belirten Kenci, “Türk sporuna katkımız sadece futbolda değil, basketbol ve e-spor alanında da devam ediyor. Sporun temsil ettiği evrensel değerleri benimsiyor, özellikle gençliği bu değerleri yaşatması için sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.