Trabzonspor, Kartal projesi ile Bankalar Birliğinden kurtulacak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın. Yeni sezon öncesi yapılan transferler, kulübün ekonomik durumunu değerlendirdiği  açıklamaları şu şekilde:

"Kartal arazisi ile alakalı önümüzdeki hafta bir açıklama yapacağız. Bu arazi bize 29 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız İBB başkanıyken verildi. Tek arazidir kulübümüze verilen bu. İstanbul takımları gibi değiliz yani… Bu projeyle Trabzonspor'un borcunu ciddi anlamda düşüreceğiz. Bankalar Birliği anlaşmasından da çıkacağız Kartal işini çözünce. Trabzonspor'u, geldiğimiz gün söylediğimiz gibi ekonomik anlamda bağımsız, akademisiyle dünyaya örnek, devamlı zirve mücadelesi içerisinde olan kurumsal bir yapıya inşallah önümüzdeki dönemde kavuşturacağız."
 

"Sağolsun yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman olduğu gibi futbolun yanındaki duruşunu gösterdi. Bu önemli arazinin tekrar Trabzonspor'a tahsisi konusunda talimatını verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yine Murat Kurum bakanımız sağolsun gelir gelmez süreci hızlandırdı, teşekkür ediyorum kendisine."

 

"Önemli bir teşekkür de Sayın Berat Albayrak'a yapmak istiyorum. Sadece bu konu değil, diğer tüm konularda Trabzonspor'un yanında oldu. Her zaman Trabzon'a ve Trabzonspor'a sahip çıktı. Dostluğunu, arkadaşlığını ve Trabzonspor'a verdiği değeri her zaman gösterdi. Çok önemli katkıları oldu. Trabzonspor başkanı olarak ona çok teşekkür ederim."

Kaynak : Sabah - Aspor