Trabzonspor, Göztepe ile yapacağı kupa maçında o tribün ücretsiz

Trabzonspor'dan yapılan açıklama:

Mattia Ahmet Minguzzi’nin anısını yaşatmak amacıyla, geçtiğimiz günlerde Fırtına Tribünün adını “Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü” olarak değiştirme kararı aldığımızı kamuoyu ile paylaşmıştık.

 

Mattia Ahmet Minguzzi adıyla ilk kez kapılarını açacak olan tribünümüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuk taraftarlarımıza ücretsiz olacak.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Sekreterimiz Sami Karaman, şu ifadeleri kullandı:

 

“Mattia Ahmet Minguzzi adıyla ilk kez taraftarlarımızı ağırlayacak olan tribünümüzün ilk sesi çocuklarımızdan gelsin istedik. Hayattan koparılan evladımızın adını yaşatmak ve onun hatırasına sahip çıkmak hepimizin görevi.

 

Tribünümüzde çocuklarımızın coşkusuyla Mattia Ahmet’in anısını yaşatacak olmak bizim için hem onur hem de derin bir sorumluluk. Bu vesileyle tüm çocuklarımızı, bu özel günde ‘Mattia Ahmet Minguzzi’ Tribünümüze davet ediyor, hep birlikte bu anlamlı günü daha da anlamlı kılmayı planlıyoruz.”