Orkun Kökçü: İlki başaran jenerasyon olmak için elimizden geleni yapacağız

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Olgucan KALKAN / REYKJAVİK - İZLANDA, (DHA)- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup 4’üncü maçında yarın deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında A Milli Futbol Takım futbolcularından Orkun Kökçü açıklamalarda bulundu. 

ORKUN KÖKÇÜ: İLKİ BAŞARAN JENERASYON OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Karşılaşma öncesinde rahat olduklarını dile getiren milli futbolcu Orkun Kökcü, “Bu maç öncesinde rahatız, bu zamana kadar iyi performanslar gösterdik, iyi sonuçlar aldık. Yarın da ilki başaran jenerasyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘BENFICA'DA DA TAM BİR MİLLİ TAKIM HİSSİ OLDU’

Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gelmesinin kendi performansı açısından iyi olduğunu dile getiren 23 yaşındaki orta saha, “Kerem'in gelişi ikimiz açısından iyi oldu. Kerem muhteşem bir oyuncu, onu uzun zamandır tanıyorum. Benfica'da da tam bir milli takım hissi oldu. Kerem dışında da bir tane daha oyuncu var Zeki, o da Türkçe koşuyor. Üçlü Türkçe konuşanlar grubu yaptık. Kerem'in gelişi benim performansım açısında da iyi oldu. Bu sene kendimi daha da evde hissediyorum. Performanslar artıyor, umarım daha da devamı gelir. İnşallah daha güzel sonuçlar elde edebiliriz” diye konuştu.

‘BEN BU TEMPOYU AĞIR HİSSETMİYORUM’

Artan maç trafiğinin kendisini etkilemediğini ifade eden Orkun Kökçü, “Daha genç bir oyuncuyum, 23 yaşındayım. Ben bu tempoyu ağır hissetmiyorum. Daha çok maç oynadığımda kendimi daha hazır hissediyorum. Hemen hemen her maç oynuyorum, 3 günde bir maç oluyor. Benim için daha iyi, performansımın arttığını düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.