Hüseyin Avni Aker stadyumunda Trabzonspor efsaneleri maç yaptı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde Filistin yararına düzenlenen ‘Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası’na katıldı. Trabzonspor’un efsane ve yıldız futbolcularının, tarihi futbol sahası Avni Aker Millet Bahçesi'nde sahaya çıktığı turnuvada, bu yıl vefat eden kulübün onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile eski başkanlar Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anıldı. Başkan Ahmet Metin Genç'in başlama vuruşunu yaptığı turnuvanın ilk maçında Antrasit takım, Parçalı takımı 8-3 mağlup etti. İkinci karşılaşmada ise Mavi takım Çubuklu takımı 6-4 yenmeyi başardı.


VEFAT EDEN BAŞKANLAR ANILDI


Trabzonspor markasına değer katan isimlerle buluşmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Genç, “Trabzonspor’umuzun efsanelerini böyle anlamlı bir organizasyonda görmek ve onlarla bir araya gelmek bizim için büyük bir kıymet taşıyor. Filistin yararına yaptığımız bu organizasyon vesilesiyle yaşanan soykırımı lanetlemek istiyorum. Bir kez daha, İsrail'in gerçekleştirdiği bu insanlık dışı soykırımı hep birlikte kınıyoruz. Maalesef bütün dünya bu zulme sessiz kalıyor. Bizler de her etkinliğimizde bu hususu dile getirmeye devam edeceğiz. Trabzonspor markamıza değer katan efsanelerimizle buluşmanın gururunu yaşarken, aynı zamanda vefat eden başkanlarımızın anısını yaşatıyoruz” dedi.


9 Ekim Çarşamba günü (yarın) sürecek turnuvada saat 15.00’da yine Trabzonspor’un efsane ve yıldız oyuncuları sahaya çıkacak. Saat 16.00'da gösteri maçı yapılacak. Bu maçta Trabzonspor’un unutulmaz isimleriyle şöhretler karması karşılaşacak. Turnuvanın final maçı ise saat 17.00'da gerçekleştirilecek.
Kaynak : Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.