Trabzonspor - Konyaspor canlı yayın maç izle - ilk 11'ler

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bugün Konyaspor'u ağırlayacak. Ligdeki ilk 5 maçından da beraberlikle ayrılan ve galip gelememenin stresini yaşayan bordo- mavililer, Papara Park'ta bu seriyi sona erdirmeye kilitlenmiş durumda. Bir galibiyetin kendilerine farklı bir hava kazandıracağını oyuncularına her gün anlatan teknik direktör Şenol Güneş de bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışıyor. Bordo mavililerin tek hedefi galip gelerek kötü gidişatı noktalamak.

Bordo Mavililerde eksik çok. Savic, Batagov, Umut Bozok, Enis Destan, Cihan Çanak, Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen olmaz üzere tam 7 oyuncu sakatlık nedeniyle bugünkü Konyaspor maçında yok.

 

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor - Konyaspor maçı 29 Eylül Pazar günü saat 16.00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

.

TRİBÜNLER DOLU OLACAK

Bordo mavili taraftarlar bugünkü Konyaspor maçında takımı yalnız bırakmayacak. Önceki gün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giderek futbolculara ve teknik ekibe moral veren taraftarlar, bugün de tribünde görsel şölen yapacak.

TRABZONSPOR TARAFTAR GURUBU ÇILGINLARDAN ÇAĞRI: DESTEK VERELİM

Çılgınlar Taraftarlar Derneği, destek açıklaması yaptı: "Bu büyük sevdayı yaşatmak için yalnızca tribünde değil, her alanda Trabzonspor'a sahip çıkmalıyız. Sosyal medyada takımımızı destekleyelim, TS Club mağazalarından alışveriş yaparak kulübümüze ekonomik katkı sağlayalım."

TRABZONSPOR - KONYASPOR 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan - Malheiro, Mendy, Denswil, Eren - Okay, Ozan - Visca, Bardhi, Nwakaeme - Banza

Konyaspor: Slowik, Nicola, Adil, Bazoer, Guilherme, Uğurcan, Marko, Ndao, Pedrinho, Yusuf, Kramer

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.