Tarih yazmak Trabzonspor'un işi! Yine bir ilki başardı tarihe geçti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Tarihinde Bir İlk! Trabzonspor Tüm Borçlarını Kapatarak Bankalar Birliği'nden Çıktı

2019 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Bankalar Birliği arasında yapılan anlaşma kapsamında birçok kulüp gibi Trabzonspor da borçlarını yapılandırmış ve uzun vadeli bir ödeme planına girmişti.

Trabzonspor'da önemli bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililer tüm borçlarını kapattı.

Başkan Doğan ve yönetimi, dün 1.2 milyar TL, toplamda ise 2.7 milyar TL gibi devasa bir ödeme yaparak Bankalar Birliği anlaşmasından çıktı. 

Bankalar Birliği’nden çıkan ilk takım olarak Trabzonspor tarihe geçti.

Trabzonspor’un önümüzdeki hafta konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

 

Şimdi sırada Kartal projesi var. Tamamlandığında Trabzonspor'da borç tamamen sıfırlanmış olacak.

 

 

Bamkalar Birliği Nedir ?

Bankalar Birliği Kendisini Böyle Tanımlıyor ;

Amaç

Bankacılık sektörünün hak ve menfaatlerini koruyarak, rekabet gücünün artırılmasına, haksız rekabetin önlenmesine ve bankacılık mesleğinin gelişmesine katkıda bulunarak, sürdürülebilir büyümeye ve toplumsal kalkınmaya destek olmaktır.

Vizyon

İstikrarlı, güvenli ve kapsayıcı bir finansal ekosistemin sürdürülmesi ve bankacılık sektörünün ekonomiye olan desteği için değer katan çalışmalar yapmak.

 

Temel Değerler

Paydaş Odaklılık: Paydaşlarımızın beklentilerini alır, memnuniyetini düzenli olarak ölçer, değerlendirir ve faaliyetlerimizde girdi olarak kullanırız. Paydaşlarımızla şeffaf, güvene ve ortak akla dayalı sürdürülebilir ilişkiler kurarız.

Sürekli İyileştirme ve Yenileşim: Ürün ve hizmetlerimizi paydaşlarımızla birlikte etkinlik ve verimlilik açılarından sürekli gözden geçirir teknolojik gelişmeleri de kullanarak katma değeri artıracak şekilde iyileştiririz.

Tanıma ve Takdir: Birliğin başarısına ve itibarına katkı sağlayan her paydaşımızın gayret, başarı, bilgi ve uzmanlığını tanır ve takdir ederiz.

Çözüm Odaklılık ve Katılımcılık: Ortak akla dayanan, paydaşların rasyonel ihtiyaçlarına cevap veren çözümler üretiriz.

Sürdürülebilirlik: Faaliyetlerimizde ve bankacılık sektöründe çevresel, sosyal ve yönetişim uygulamalarına önem veririz.

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.