Türkiye - İzlanda Maçının Genel Bilet Satışı Başladı

A Millî Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 9 Eylül Pazartesi günü TSİ 21.45'te İzmir'de yer alan Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda ile oynayacağı müsabakanın genel bilet satışları başladı.

Bilet satışlarında elektronik kart zorunluluğu bulunmaktadır. Biletler www.passo.com.tr internet sitesi ve Passo Mobil Uygulama'dan, tüm takımların logolu Passolig kartları ile satın alınabilecektir. Bilet satışlarıyla ilgili tüm detaylar ve kurallar www.passo.com.tr'de yer alacaktır. Passo dışında farklı internet sitelerinden alınan biletler hususunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Bilet satın almak için tıklayınız

 

A Millî Takımımız, son antrenmanını 5 Eylül Perşembe günü saat 10.45'te TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirecek. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak. A Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı ise aynı gün yerel saatle 20.00'de (TSİ 22.00) Cardiff City Stadyumu'nda düzenlenecek. Toplantı öncesinde, Ay-Yıldızlılar stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

Galler Teknik Direktörü Craig Bellamy ve bir millî oyuncunun katılımıyla Cardiff City Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısı yerel saatle 16.00'da (TSİ 18.00) başlayacak. Galler Millî Takımı, maç öncesindeki son çalışmasını da saat 17.30'da (TSİ 19.30) stadyumda gerçekleştirecek. Bu medyanın ilk 15 dakikalık bölümü medya tarafından takip edilebilecek.