Ferençvaroş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimlerinin sonuçlanmasının ardından Trabzonspor'un fikstürü belli oldu. Fikstürlerin açıklanmasının ardından arama motorlarında Ferençvaroş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularını araştırmaya başladı. İşte Ferençvaroş - Trabzonspor karşılaşmasının detayları...

FERENÇVAROŞ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nda oynayacağı maçların tarihleri açıklandı. Trabzonspor'un, H grubunda Kızılyıldız, Monaco ve Ferençvaroş ile eşleşmesinin ardından bordo mavililerin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçların fikstürü de belli oldu. 8 Eylül Perşembe günü oynanacağı açıklanan Ferençvaroş - Trabzonspor karşılaşması, sporseverler tarafından heyecanla beklenirken diğer maç tarihleri ise şöyle:

8 Eylül Ferencvaros-Trabzonspor
15 Eylül Trabzonspor-Kızılyıldız
6 Ekim Monaco-Trabzonspor
13 Ekim Trabzonspor-Monaco
27 Ekim Kızılyıldız-Trabzonspor
3 Kasım Trabzonspor-Ferencvaros

Ferençvaroş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ferençvaroş - Trabzonspor maçı, 8 Eylül 2022 Perşembe günü yapılacak ve karşılaşmanın saati, TSİ ile 22.00. Karşılaşma EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

FERENÇVAROŞ HAKKINDA

Ferençvaroş, Macaristan'ın futbol takımlarından birisidir. Ferenc Springer tarafından 1899'da Budapeşte'de kurulmuştur. Branşları; erkek futbolu, kadın futbolu, kadın hentbolu, erkek buz hokeyi, erkek sutopu, bisiklet, jimnastik, güreş ve yüzmedir.

Kulüp renkleri yeşil-beyaz, takma adı ise "Yeşil Kartallar"dır. Macaristan Liginde 33 kez şampiyon olarak ligin en çok kupa kazanan takımıdır. 2005-06 sezonunda UEFA kriterlerine uymadığı için Macaristan Liginde küme düşürülmüştür.