Kamerunluların ’bordo-mavi’ su kuyusu sevinci

Trabzonspor Akçaabat Yaylacıklılar Taraftar Derneği ’Trabzonspor 90 dakikadan fazladır’ sloganıyla Kamerun’da ’bordo-mavi’ su kuyusu açtırdı.
Akçaabat Yaylacıklılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, ’Trabzonspor 90 dakikadan fazlasıdır’ sloganıyla 61 adet projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, " İkinci projemizi de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak Sudanlı çocuklara bayramda Trabzonspor forması göndererek onları sevindirmiştik. Bu kez Kamerun’da Trabzonspor uğruna can verenlerin anısına ’bordo-mavi’ su kuyusu açarak oradaki çocukları ve aileleri sevindirmenin heyecanı yaşıyoruz" dedi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


’Biz her yer Trabzon’ sloganının ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerini belirten Pervanloğlu, "Hayata geçirmeyi planladığımız projelere hız kesmeden devam edeceğiz ve dünyanın birçok farklı yerlerinde bordo-mavili renklere gönül verenlerle birlikte bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Trabzonspor sevgisini gücümüz yettiğince herkese dokunarak hissettireceğiz" ifadelerini kullandı.